magyar deutsch english

2018. április 20., péntek

Miért születünk le újra és újra a Földre?

Miért születünk le újra és újra a Földre?

Még akkor is, ha az egónk sokszor azt mondja, "no, én ide többet nem jövök!" Vagy azt, hogy "én már megtanultam minden leckét, nekem már nem kell jönnöm." Biztos találkoztatok ilyen megnyilvánulásokkal Ti is.

Sajnos van egy rossz hírem. Nem az egó dönti el, hogy mikor és hová fogsz újra leszületni, azt meg végképp nem, hogy éppen befejezted-e már az inkarnációs ciklusodat, vagy sem.

Erről mindről a lelked dönt. Még mielőtt leszületnél. A lélek ír egy élettervet, kihez, mikor, hová fog leszületni, hogy egyrészt a kapott genetika, másrészt a tanult viselkedésminták és megtapasztalások segítségével be tudja teljesíteni az életfeladatát. Lesznek olyan találkozások amik elkerülhetetlenek, olyan megtapasztalások, amiknek meg kell történniük, és olyan életesemények amiken keresztül nagyon sokat fogsz tanulni.

A lélek fejlődése, amiért a Földre inkarnálódik, sajnos negatív megtapasztalásokon keresztül a leghatékonyabb. Ha jól belegondolsz, senki sem tanul abból, ha dicsérik, jutalmazzák, legalábbis nem olyan hatékonyan, mintha jól orrba nyomják, vagy elgáncsolják, ha csak képletesen is. És a lelked célja minden esetben a fejlődés. Inkarnációs lelki oldások itt.

Hidd el, a Föld bolygó minden szenvedés, éhínség, szegénység, háborúk ellenére is maga a paradicsom. Hiszen a 3 dimenziós létet és az érzelmeket itt lehet a legintenzívebben megtapasztalni.

Úgyhogy senki se reklamáljon, hogy ide született! :-)

Ha tetszett az írásom, kérlek oszd meg másokkal is!

Pusztai Eszter
spirituális tanácsadó
www.pusztaieszter.hu


« vissza

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó