magyar deutsch english

2019. szeptember 11., szerda

A szeretet a lélek lételeme

A szeretet a lélek lételeme

Azt tudtátok, hogy a civilizált társadalmakban egyre kevesebb a szeretet áramlása, mivel a fókusz az anyagon van, nem csak az anyagiakon, hanem a külsőségeken is.

Ezeknek köze sincs a szeretethez, ami a lélek valódi eszenciája.

Ezért van ez az őrült szeretetlenség, elmagányosodás, csak a külvilágnak élés, amikor kifelé minden tökéletes, de a lélek zokog legbelül.

Ha nem kapsz elég szeretetet, akkor előbb utóbb elsorvadsz, és zombiként éled a mindennapjaidat. Egyiket a másik után.

Ez, szegény lelked számára nem élet, hiszen ő azért jött a földi síkra, hogy fejlődjön, fejlődni pedig csakis az érzelmek megélése által lehet.

Ha félsz az érzelmeidtől és azok következményeitől, akkor az egész fejlődési folyamatodat leblokkolod. De van egy rossz hírem, ha most le is blokkolod, később, más formában, vagy egy másik életben hatványozottan visszatér. Ugyanis vannak dolgok amiket mindenképpen meg kell tapasztalni.

Legelőször is az önszeretettel és az önelfogadással kéne kezdeni. Ehhez jó, ha megismered magadat. Ha már tökéletesen tudod, hogy mi hogyan működik benned, nem fizikai szintre gondolok, hanem lelki-érzelmire, akkor már el is tudod fogadni magadat, és onnantól az önszeretet is könnyebben fog menni.

Ha szereted magadat, akkor másokat is könnyebben fogsz elfogadni vagy szeretni. Kevésbé fogod másokban a negatív dolgokat látni, vagy ha igen, akkor is csak nyugtázni fogod érzelmek nélkül. Ugyanis ha eljutsz az önszeretet egy bizonyos fokára, akkor az ítélkezés teljesen megszűnik.

Javaslom hogy indulj el az önismeret útján, akár nálam, akár másnál. Nálam erre több módszer is a rendelkezésre áll, vannak egyéni és kiscsoportos foglalkozások is.

Ha érzed a hívó szót, akkor várlak szeretettel!

Pusztai Eszter
spirituális tanácsadó
hipnoterapeuta


« vissza

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó