magyar deutsch english

2018. augusztus 30., csütörtök

A várakozás megöli a lelket

A várakozás megöli a lelket

Ugye ismerős a szituáció?

Arra vársz, hogy majd holnaptól biztos jobb lesz. Vagy arra, hogy majd valaki megsegít Téged. Vagy valami Isteni csoda folytán megoldódnak a gondjaid. Vagy vársz a nagy Ő-re. Esetleg arra vársz, hogy a párod megváltozik, és sokkal harmonikusabb lesz a kapcsolatotok.

És majd akkor boldog leszel. Ha ez, vagy az megtörténik, vagy bekövetezik, vagy eléred.

Ha az életedet folyton várakozással töltöd, és mindig másokra számítasz, akkor hosszú évek, évtizedek fognak elsuhanni melletted, anélkül, hogy boldog lettél volna.

Amikor ugyanis nem döntesz, akkor az életed feletti irányítást átadod valaki másnak a kezébe.

Lehet hogy fel sem tudod fogni, hogy mennyi lehetséges jóról maradtál le azért, mert folyton halogatsz.

A boldogságot nem kell feltételhez kötni. Ha ezt teszed, sosem leszel igazán az. Találd meg először a boldogságot önmagadban, és azután hidd el, be fog köszönteni az életedbe kívülről is. Foglalkozz azzal, amit szeretsz. Vedd körül magadat pozitív emberekkel. Ha erre nincs módod, akkor a lehetőségeidhez mérten maximálisan redukáld le velük a kapcsolatot. Találd meg a szépséget az apró dolgokban is.

És főként, ne tedd magadat függővé mások véleményétől! Ők nem a Te életedet élik. Senki sem érezheti ugyanazt egy adott szituációban, mint Te. Mindig csak magadra hallgass. Arra, ami a szívedből jön, és ne arra ami a fejedből.

Ha nehézséged lenne meghallani a szíved hangját, akkor szeretettel várlak a spirituális önismereti tanfolyamomra!

Pusztai Eszter
spirituális tanácsadó
20/9747 089


« vissza

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó