magyar deutsch english

2018. augusztus 13., hétfő

Hogyan tudod bevonzani a nagy Ő-t?

Hogyan tudod bevonzani a nagy Ő-t?

Sok tanáccsal ellentétben, nem kell kívánságlistát írnod a leendő társad külső-belső tulajdonságairól.

Helyette éld meg saját magadat, a teljes boldogságodban, hiszen ha belül egységben vagy önmagaddal, és kielégíted a vágyaidat (egyedül), akkor könnyebben fogsz találkozni egy hasonló adottságokkal rendelkező társsal.

Ha az energiaszintedet magasan a boldogságra hangolod, akkor nem csak egy, de több ilyen társat is be fogsz vonzani magadnak, tehát meglesz a választás lehetősége is.

Hogy hogyan kell ezt kivitelezned?

Légy önmagad! Éld meg a vágyaidat! Ne érdekeljen az, hogy mások mit mondanak, menj arra, amerre a szíved visz!

Jelenleg ebben a testben élsz, ebből kell kihozni a maximumot.

Te, Isten egyik tökéletes teremtménye vagy, úgy, ahogyan mások is. Szeresd és tiszteld önmagadat úgy, hogy megengeded azt, hogy a legjobb dolgok történjenek Veled.

Ha úgy gondolod, hogy egyedül nem tudsz boldog lenni, akkor próbáld meg úgy megközelíteni, hogy csak önmagaddal kell összhangban lenned. Fogadd el önmagadat olyannak amilyen vagy, szeresd és tiszteld a Benned élő Istent, illetve Istennőt, hiszen a szeretet nem kívülről fog jönni, hanem Benned van és él.

Addig, amíg úgy gondolod, hogy a gondolataid vagy Te, és azok irányítanak Téged, addig nem tudod megélni a tiszta önvalódat. Hiszen nem a gondolataid alkotnak Tégedet, hanem pont fordítva, Te alkotod őket, de ez nem jelenti azt, hogy azonosulnod kéne azokkal. Addig amíg így gondolod, mindig másoktól fogsz függeni, ergo nem tudod a saját életedet élni.

Ha úgy érzed, hogy ezt egyedül nehéz kivitelezni, várlak szeretettel egy egyéni terápiára, bejelentkezés itt.

Ha tetszett az írásom, kérlek oszd meg!

Pusztai Eszter
spirituális tanácsadó
www.pusztaieszter.hu


« vissza

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó