magyar deutsch english

LÉLEKHANG TERÁPIA

Ez a terápia segít oldani a lélek blokkjait, elsősorban azokat a dolgokat, amelyek problémát jelenthetnek a páciens életében (elfogadás, megbocsájtás, elengedés...), de menet közben még nagyon sok minden más is felmerülhet. Ahogy a lélek energiájából oldódnak a blokkok, régi - már elfeledettnek hitt - emlékképek merülhetnek fel a múltból. Eközben a fizikai test elengedi a hozzá kapcsolódó érzelmeket, aminek lehetnek konkrét tünetei, pl. felfájás, enyhe rosszullét, szédülés, de ezek néhány napon belül elmúlnak, A kezelés pozitív hatása azonnal érezhető, de mivel a lélek sem egyetlen alkalommal szerezte be a sérüléseit, ezért lehet, hogy több alkalom kell az adott probléma végleges megoldásához.


(A Lélekhang módszer védett szellemi termék, fejlesztője Filotás Mária.)


skype elérhetőség Pusztai Eszter

Ha esetleg nehézségbe ütközne a személyes találkozó, skype-on is elérhető vagyok, Pusztai Eszter néven és a honlapon szereplő profilképpel.

K. E., 27 éves:


„Szokatlanul rövid idő alatt gyors felismeréseket tettem magammal és környezetemmel kapcsolatban, ami segített abban, hogy elfogadjam magam, megismerjem a vágyaimat, céljaimat, a körülöttem lévő helyzeteket. Előtte folyamatos szorongást, kétségbeesést, önbizalomhiányt éreztem, képtelen voltam úgy cselekedni, ahogy legbelül éreztem, mert blokkolt valami. Utána visszatért az életszeretetem, pozitív vagyok, kezdek rátalálni önmagamra, jól érzem magam a bőrömben.”

H. Sz., győri lakos:


„A korlátozó negatív energiák eltűntek és ezáltal önelfogadóbbá és a világra nyitottabbá váltam.”

J. E., 30 éves, győri lakos:


„A lélekhang sokat javított az emberi kapcsolataimon, ezáltal szabadabbnak és energikusabbnak érzem magam. Nem aggódom, nem agyalok felesleges dolgokon. Sokkal inkább érzem a belső harmóniát, és sokkal stabilabbnak érzem magam lelkileg. Úgy érzem jobban tudatába kerültem önmagamnak, és kevésbé vagyok kiszolgáltatva a körülöttem lévő személyek hangulatának. Lelki felszabadultságot érzek.”

Gy.-né B. Gy., 34 éves:


„Segített megérteni, hogy csak úgy tisztulhatunk, gyógyulhatunk, ha elsőként a múltat tesszük rendbe, azaz az előző életeket. Sok mindenben megkönnyítette az életemet, hogy mit miért tettem és teszek ezentúl. Ahogy megértjük a múltat, és éljük a jelent, úgy nyílik ki a jövő. Köszönöm!”

K. Petra, győri lakos:


„Az életben sokszor hallasz egy belső hangot, hogy ide el kell menned, itt dolgod van. Valamiért késztetést érzel, hogy kipróbálj valamit, hogy felkeress egy bizonyos embert. Én el is mentem valakihez - és továbbra is járok hozzá - de egy másik ajtó mindig a szemem előtt volt és motoszkált a fejemben, hogy vajon ki lehet amögött az ajtó mögött?! És a kíváncsiságom tettekre sarkallt, és bejelentkeztem hozzá :) A hangtálas kezeléssel kezdtük, részesültem meditációban, ahol elengedtem bizonyos emberekkel szembeni kellemetlen és fájdalmas érzéseimet. És most a lélekhang terápiára járok, amit nagyon szeretek, mert én személy szerint nagyon hamar éreztem jótékony hatását. Az emberekkel kapcsolatban jelentősen megváltozott a viselkedésem. Kerülöm a konfliktust, szeretnék mosolyt csalni az emberek arcára, vidámságot csempészni a napba. Kreatív tevékenységeket folytatok, tanfolyamra járok, bővült az érdeklődési köröm, magabiztosabb vagyok. Nem érintenek igazán érzékenyen, ha emberek jönnek-mennek az életemben, könnyebb az elengedés. Nem neheztelek és nem hibáztatok, meglátom másokban a bennük lakozó jót. Párkapcsolati szinten pedig önmagammal szembeni tiszteletre tanított meg, hogy ne érjem be kevesebbel, hogy szerethető vagyok, hogy én döntöm el mi az amit megengedek, mi az ami belefér, hogy nem kell alárendelnem magam, mert az egészséges kapcsolat nem így működik, és nincs szükségem fél emberre. És a szexuális kommunikációm is javulóban van :) WOW De ami a legfontosabb, hogy hallom a lelkem hívó szavát, amely tettekre sarkall, arra amely közelebb visz valódi önmagamhoz :)”

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó