magyar deutsch english

NŐI ÖNBIZALOMERŐSÍTŐ TRÉNING

Hogyan lesz az életed egy igazi sikersztori? A kulcs az önbizalom. 🗝️
Tanuld meg hogyan válhatsz magabiztosabbá egy három alkalmas tréning során!
3 délelőtt, ami csak Rólad szól!
Engedd meg magadnak:


  • ha úgy érzed, nem elég nőies a kisugárzásod,

  • ha nincs partnered és szeretnél,

  • ha nehezen mondasz nemet másoknak,

  • ha a párkapcsolatodban néha nem érzed nőnek magadat,

  • ha egy nagy csalódás után nehezen találsz vissza önmagadhoz

  • vagy ha csak önmagadat szeretnéd fejleszteni.


Itt, egy támogató közegben fedezheted fel saját rejtett nőiességedet az interaktív gyakorlatok és beszélgetések során.
Egy biztos, a tréning után egy magabiztos, nőies és kifinomultan önérvényesítő éned fog előbukkanni.
A tréning 3 szombat délelőttöt fog igénybe venni, csak az első időpont a fix, a többit közösen fogjuk leegyeztetni, hogy mindenkinek jó legyen.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, minél hamarabb jelentkezz nálam személyesen, írásban, vagy telefonon a helyek korlátozott száma miatt.


Kezdés: 2018. október 13. 9 óra
Részvételi díj: 9000Ft/fő/alkalom
Helyszín: Győr, Káptalandomb 4.

Várlak szeretettel!


Néhány korábbi tanítványom véleménye:

#1:


„A 3 alkalmas tréning során önbizalom erősítő feladatokat és technikákat sajátítottunk el amik segítségével közelebb juthattunk önmagunkhoz és egymáshoz is.Eszter házi feladatokkal,és játékos szituációkkal tette színesebbé az amúgy is jó hangulatú órákat.A közös beszélgetések alkalmával belátást nyerhettünk mások problémáira,amik külső szemmel nézve nem is tűntek annak.Rájöhettünk,hogy problémáinkat a magunkról alkotott negatív gondolataink okozzák és hogy mennyire csodálatosak is vagyunk valójában.Eszter nagy hozzáértéssel és mások iránti elfogadással vezette a csoportot.Mindenkinek szívből ajánlom a tréninget,aki nem érez elegendő szeretetet önmaga iránt,és szeretne nagyobb önbizalomra szert tenni.Köszönöm a lehetőséget, és a remek társaságot.”

#2:


„Mindenkinek szívből ajánlom Eszti tréningjeit, a hangulat nagyon szuper, és oldott volt. Nagyon jól felépítette és vezette a gyakorlatokat, mindenkihez megértéssel, elfogadással viszonyult. A feladatoknak köszönhetően rengeteg dologra rájöttem, és felismertem magamban. A gyakorlatok, feladatok során egyre oldottabbá és szabadabbá váltam, Eszter mindenkit személyre szabott tanácsokkal látott el. Élmény volt megélni a meditációkat is, nagyon sokat segített. Nagyon köszönök mindent!”

#3:


„A tréningen nyugodt, inspiráló környezetben, hasonló helyzetben lévő hölgyek között kerülhettünk közelebb az igazi énünkhöz. Eszter vidám, pozitív személyiségével tükröt tartott nekünk. Minden alkalommal sokat beszélgettünk, egyénre szabott feladatokat kaptunk, és sokszor rácsodálkoztam Eszter megállapításaira, amiket magamtól nem tudtam volna megfogalmazni, mégis így kimondva teljesen egyetértettem vele. Sokszor elég egy kívülről jövő reális helyzetértékelés ahhoz, hogy meglásd a számodra megfelelő utat. Nagyon vidám hangulatban teltek ezek az alkalmak, és sok hasznos, gyakorlati útmutatót és feladatot kaptunk, hogy az itt hallott és megélt dolgok be is épüljenek a személyiségünkbe. Köszönöm Eszter, nagyon jól éreztem magam!”

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó