magyar deutsch english

PÁRKAPCSOLATI SORSELEMZÉS

Amikor eljön az a pillanat a párkapcsolatodban, hogy nem tudod miért is vagytok együtt, vagy merre tartotok, esetleg kétségessé válik, hogy van-e még közös jövőtök, akkor érdemes készíttetni egy elemzést.


Mert véletlen találkozások nincsenek. Minden kapcsolat sorsszerű.


A születési adatokból tisztán kiderül, hogy mennyire passzoltok össze, mi a találkozásotok célja, mik lehetnek a buktatók, milyen komolyan érdemes tervezni a másikkal, volt-e előző életes kapcsolódásotok, és ha volt, akkor milyen minőségben.


Az elemzés elkészítése során a jelen életemben tanult és tapasztalt dolgokra, és az előző életeimből hozott, velem született képességeimre támaszkodom.


A sorselemzés mindig hasznos, hiszen ha tudatosítod a dolgokat, akkor egyrészt már könnyebben elfogadod őket, másrészt tudod úgy alakítani a hozzáállásodat, hogy a maximumot hozd ki a kapcsolatból.


Amire szükségem van az elemzéshez: mindkettőtökről egy-egy fotó, születési adatok, nevek és a probléma rövid vázolása. Ha nincs konkrét probléma, az sem baj.☺ Ha esetleg van harmadik személy is, akkor természetesen az ő adatai is kellenek majd. Az elemzés elkészítése néhány napot fog igénybe venni, és e-mailben fogom elküldeni. Ha esetleg súlyos karmikus terhek nyomják a kapcsolatotokat, akkor utána lesz mód lélekoldásra, akár skype-on is.

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó