magyar deutsch english

REGRESSZIÓ

Reinkarnációs terápia, ahol meditációban újra átélhetjük azokat az előző életeinket, ahonnan a különböző érzelmi és energetikai blokkjaink származnak, ezzel hozzásegítve minket azok oldásához. A regresszió terápiás alkalmazása nagyban hozzájárul az önismerethez, ezáltal, az összefüggések ismeretében, jelen életünk harmónikusabb megéléséhez.

V. Violetta, Kajárpéc:


„Eszter regressziójával egy teljesen új világ tárult elém. Az önelemző, önmagát megismerni vágyó, és az állandóan kereső lélek fejlődésének lényegi része, hogy emlékezzen, felidézzen, és ezáltal újra használja a már meglévő tudását. Három-négy regressziós alkalom után folyamatosan vissza-vissza nyúlok az itt tapasztaltakhoz, és érzem a bizsergető késztetést, hogy még többet tudjak meg előző életeimről és ezáltal közelebb jussak a megoldásokhoz. Eszter profi, nagyon jó vezető, akire nyugodt lélekkel rábízom magam. Így történhet, hogy mindegy, hogy veszteség, fájdalom ér vagy hatalmas nagy szabadságot érzek az utazások során, a végeredmény mindig pozitív, tele van érzelemmel és persze megoldandó feladatokkal. Jó szívvel ajánlom minden embernek, akihez ez az üzenet el kell, hogy jusson.”

B. I., 32 éves:


„Tanulságos eseményként éltem meg Eszter által vezetett regressziót. Két különböző alkalommal éltem át két előző életem izgalmas és kalandos eseményeit. Első alkalommal egy nagyon zaklatott állapotba kerültem, ahol jelenlegi életem hasonló helyzetével találkoztam. Ez az alkalom segített felismerni a megoldást, miként kell átélnem nehézségeimet. Második alkalommal egy olyan világba csöppentem, ahol boldogságban, és szeretetben éltem le életem a születésemtől a halálomig, ahol a nyugalomra és a beteljesülésre kaptam útmutatást. Különleges élmény volt. Regresszió során felismertem olyan embereket is, akik jelen életemben más szerepet töltenek be, mint korábban. Ez is nagyon érdekes felismerés volt, hogy jelen életemben él egy barátom, akit korábban saját gyermekemként neveltem. Számomra a múltbeli képek - még ha zaklatott állapotból is tértem vissza a jelen életbe - segítséget nyújtottak és tanultam belőlük, hogy a jelen életemet teljesebben élhessem.”

H. Szilvia, 26 éves:


„Életem egy időszakában nagyon sok kétség és kérdés gyötört magammal kapcsolatban. Mikor megosztottam ezeket a problémáimat Eszterrel, terápiás lehetőségként megemlítette a regressziót. Gondolkodás nélkül igent mondtam rá. Három előző inkarnációm megismerésével és azok egyes eseményeinek újbóli megtapasztalásával, felfedeztem önmagam eddig ismeretlen oldalait és kérdéseim is válaszra találtak. Azóta sokkal elfogadóbb és pozitívabb vagyok magammal és az életemmel.”

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó