magyar deutsch english

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM

7 alkalomból álló, mély önismeretet, és spirituális ismereteket adó kurzusra invitállak. Minden alkalommal 1-1 csakrára fókuszálunk, annak fizikai, lelki és szellemi blokkjaira, amik oldódni fognak a gyakorlatok során, ezáltal pozitív változások indulnak el a résztvevők életében.
A témák, amiket érintünk:

  • szülőkkel való kapcsolat

  • pénzzel való kapcsolat

  • a másik nemmel való kapcsolat

  • önbizalom, öntudatosság

  • önszeretet, elfogadás, mások elfogadása

  • párkapcsolat

  • intuíció fejlesztése

  • stresszkezelés

  • információ lehívása az Univerzumból


Ezeken kívül megtanítom az inga és a pálca használatát a gyakorlatban, megtanítom a kézrátétes gyógyítást, a kristályok használatát a mindennapokban, és mindig lesz meditáció.


Részvételi díj: 12.000Ft / alkalom.


Kezdés: kérlek, érdeklődj az alábbi elérhetőségeken: 06209747089 Pusztai Eszter, vagy info@pusztaieszter.hu


Helyszín: Győr, Káptalandomb 4.


Ha felkeltette érdeklődésedet a tanfolyam, azt kérlek mihamarabb jelezd felém, a helyek korlátozott száma miatt!
Várlak szeretettel!
Pusztai Eszter
www.pusztaieszter.hu


Néhány korábbi tanítványom véleménye:

#1:


„Szia Eszter! Én nem tudok elég hálás lenni, hogy rendbe tetted as gondolataimat. hajlamos voltam mindig sötéten látni. Köszönöm, hogy megtanítottál, hogy a fényre, szertettre koncentráljak.”

#2:


„A tanfolyam ideje alatt, jó pár dolog átértékelődött bennem. Nem kell véresen komolyan venni a dolgokat / még ha néha véráldozattal is jár 😊/, hiszen az események sok esetben szinte maguktól megtörténnek. Persze, hogy azt örömmel fogadjuk-e, az már rajtunk múlik. A lényeg, hogy semmit nem kell túlgondolni, inkább élvezni, ami megadatik. Ahogy Eszti fogalmazott: Kaland az élet. Hát, próbálom így felfogni 😊 persze még nem mindig sikerül, de rajt vagyok az ügyön. És nem mellesleg minden alkalommal nagyon jól éreztem magam, kedves, kellemes emberek társaságában.”

#3:


„Nekem segített megtanulni bízni saját magamban illetve a megérzéseimben. Rájöttem, ha azt követem ami érzésből jön, sokkal egyszerűbb és teljesebb életet élhetek, hiszen a körülmények úgy alakulnak, hogy kedvezőek legyenek nekem. Az hogy hogy érzem magam, a gondolataim határozzák meg, azokat pedig igyekszem pozitívra váltani, a jót a „rosszban“ is meglátni, mert minden történés értem van. A meditációk által közelebb kerültem önmagam megismeréséhez és elfogadásához. 🙏🏻😘”

#4:


„Engem megmozdított minden értelemben és rengeteg változást hozott. Elkezdtem jobban hallgatni a megérzéseimre. Nyitottabb és magamhoz képest nyugodtabb lettem. De belülről fakadó látványos változásom nincs, amit külső szemlélő észre venne. Csak én tudom és érzem a sok változást.”

Pusztai Eszter spirituális életvezetési tanácsadó